Bel ons: 0497 179 749

Uw specialist in ramen en deuren

binnendeuren

Wilt u nieuwe deuren in uw huis? Binnendeuren die naadloos passen in uw interieur? Dankzij onze expertise in het plaatsen en afwerken van binnendeuren wordt uw huis in een knip omgebouwd in de woning van uw dromen. 

Binnendeuren maken uw woning comfortabeler. Ze voegen een natuurlijke touch toe aan de omgeving en hebben uitstekende isolatie-eigenschappen. Of u nu kiest voor PVC deuren, glazen deuren, houten deuren, MDF deuren, ... Van stijlvol klassiek tot hedendaags design, wij maken voor elke smaak de aangepaste binnendeur. Ramen en Deuren De Wolf zorgt niet alleen voor de plaatsing, maar ook voor een naadloze afwerking van uw binnendeuren.

MDF binnendeuren

Prefereert u binnendeuren in MDF? Medium-Density Fiberboard of MDF is geperst board met een middelharde dichtheid. De houtvezels zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden. Bij de MDF binnendeuren is het deurblad opgebouwd uit een houten/MDF-kader met daarop een plaat gelijmd en een vulling die afhankelijk is van de toepassing (karton, vol, thermisch, veiligheid, akoestisch...). MDF binnendeuren kunnen dan afgewerkt worden naar keuze (plamuur, lak, fineer, stratifié...). Zowel toepasbaar voor moderne als voor klassieke deuren.

Houten binnendeuren

Hout is een mooi materiaal en zijn natuurlijk karakter maakt iedere deur uniek. Bij houten binnendeuren kunt u zelf bepalen naar welke houtsoort uw voorkeur gaat zoals: Sipo, meranti, afzelia of een tropische houtsoort. De harde houtsoorten van vandaag garanderen een duurzaam, vormvast en sterk isolerend eindresultaat. Houten binnendeuren zijn nog steeds heel erg populair. De voordelen zijn bekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. 
Houten deuren van Ramen en Deuren De Wolf zijn leverbaar in een grote keuze natuurlijke en standaardkleuren, zowel transparant als dekkend.
Je houten binnendeur wordt samengesteld met 2 platen van 8mm. Tussen de platen zit een isolatiekern van minimaal 14mm. Een ecologische drenking op waterbasis en een statisch aangebrachte dubbele toplaag verhogen de duurzaamheid van je houten buitendeuren. U kunt ook gaan voor houten deuren met glazen elementen in verwerkt, dan gaat u voor een heldere, lichte woning, want transparantie is de troef van het glas in uw binnendeur. Het licht dringt door tot diep in uw woning, en geeft haar die extra touch van ruimtelijkheid. Geen zin in inkijk? Dan kiest u voor mat glas in uw binnendeur. Zo houdt u het frisse gevoel van ademruimte, zonder in te boeten aan privacy. 

 

 

Waarom kiezen voor Ramen en Deuren De Wolf?

Legeno ramen en deuren in pvc of aluminium

  Uitstekende thermische en akoestische isolatie

 

  Supereenvoudig om te onderhouden

 

  Zeer veel kleurmogelijkheden

 

  Brand- en inbraakveilig

 

  Voor elke bouwstijl de gepaste oplossing op maat

 

  Onberispelijke plaatsing en afwerking

 

  Meer dan 15 jaar ervaring

Vul onderstaande gegevens in wanneer u meer inlichtingen wenst over onze diensten of wanneer u een offerte wenst.

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk of nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al uw vertrouwelijke informatie is uitsluitend bestemd voor interne verwerking.