Bel ons: 0497 179 749

Uw specialist in ramen en deuren

voordeuren, aluminium deuren, pvc deuren, houten deuren, binnendeuren

Een nieuwe voordeur kiest u niet zomaar. U wilt natuurlijk kwaliteit, service, duurzaamheid en veiligheid. Deuren en voordeuren zorgen voor een veilige toegang tot uw woning. Zij bepalen ook de sfeer en het uitzicht van uw woning. 

Bent u aan het verbouwen? Of bent u bezig met nieuwbouw? Dan bent u bij Ramen en Deuren De Wolf​ op het juiste adres voor uw ramen en deuren. Met een zeer kwalitatief gamma zorgen we voor de deur van uw dromen en zijn er mogelijkheden voor ieders budget. 

Deuren vindt u in alle mogelijke stijlen. Van klassieke massieve voordeuren en binnendeuren tot een eigentijdse cottage-deur, een moderne lak- of fineerdeur, glasdeur of anti-inbraakdeur…

Houten deuren

Houten deuren zijn nog steeds heel erg populair. De voordelen zijn bekend: hout voelt warm aan en biedt een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. 
Houten deuren van Ramen en Deuren De Wolf zijn leverbaar in een grote keuze natuurlijke en standaardkleuren, zowel transparant als dekkend.
Je houten buitendeur wordt samengesteld met 2 platen van 8mm. Tussen de platen zit een isolatiekern van minimaal 14mm. Een ecologische drenking op waterbasis en een statisch aangebrachte dubbele toplaag verhogen de duurzaamheid van je houten buitendeuren. Die is de eerste tien jaar schildervrij. Een aluminium massa in het profiel van je houten buitendeur zorgt dat je buitendeur niet krom trekt.

Aluminium deuren

Onze aluminium deuren worden geconstrueerd met profielen van het alombekende Reynaers Aluminium. U heeft een grote keuze uit verschillende profieltypes die allemaal opgebouwd zijn uit minimum drie kamers. De thermische onderbreking gebeurt door middel van polyamide strippen. De dubbele aanslagdichting garandeert ook hier een perfecte water- en winddichtheid. Aluminium profielen kunnen voorzien worden in alle beschikbare RAL- kleuren, zowel unicolor als bicolor. Eveneens keuzemogelijkheden te over dus, met de aluminium deuren die wij u kunnen aanbieden.

PVC deuren

Onze PVC deuren zijn geconstueerd met profielen van Veka volgens de hoogste kwaliteitsnormen en zijn steeds voorzien van het SKG 2 keurmerk.   
Kunststof voordeuren kenmerken zich door een uitstekende thermische isolatie. Op basis van de bewezen multikamerprofieltechniek voldoen ze probleemloos aan de wettelijk voorgeschreven thermische isolatiewaarden. Bovendien bieden kunststof deuren een aantrekkelijke prijs-prestatieverhouding.

Binnendeuren

Binnendeuren zijn er in diverse materialen en uitvoeringen. U kan bij ons kiezen uit binnendeuren uit MDF, massieve binnendeuren, glazen binnendeuren. Het soort deur en het materiaal bepaalt de sfeer en de uitstraling: modern, landelijk of klassiek.

Onberispelijke plaatsing en afwerking voor nieuwbouw en renovatie

Wij plaatsen niet alleen uw ramen en deuren, maar zorgen ook voor een perfecte afwerking zowel binnen als buiten. Uw woning wordt voorzien van ramen die volledig passen binnen de bestaande stijl, net zoals u dat wil. Onze jarenlange ervaring garandeert u het vakmanschap die u verdient.

Zowel voor nieuwbouw als renovatie staan wij u met raad en daad bij voor het kiezen van de juiste ramen en deuren.

Waarom kiezen voor Ramen en Deuren De Wolf?

Legeno ramen en deuren in pvc of aluminium

  Uitstekende thermische en akoestische isolatie

 

  Supereenvoudig om te onderhouden

 

  Zeer veel kleurmogelijkheden

 

  Brand- en inbraakveilig

 

  Voor elke bouwstijl de gepaste oplossing op maat

 

  Onberispelijke plaatsing en afwerking

 

  Meer dan 15 jaar ervaring

Vul onderstaande gegevens in wanneer u meer inlichtingen wenst over onze diensten of wanneer u een offerte wenst.

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk of nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al uw vertrouwelijke informatie is uitsluitend bestemd voor interne verwerking.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.