Bel ons: 0497 179 749

Uw specialist in ramen en deuren

PVC ramen

PVC ramen van Veka staan niet alleen voor de beste isolatie, maar ook voor het hoogste comfort en de hoogste mate van veiligheid en betrouwbaarheid.

PVC ramen hebben tal van voordelen. Ze zijn zeer isolerend, hebben een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding, zijn onderhoudsvriendelijk, brandveilig en weerbestendig. Ondanks de lichtheid van het materiaal is het toch zeer sterk.

Ramen en Deuren De Wolf heeft meer dan 15 jaar ervaring en expertise in het plaatsen van PVC ramen. Wij gebruiken alleen ramen van topkwaliteit en voorzien van het Duitse keurlabel. Na de installatie en afwerking van uw ramen en deuren zorgen wij uiteraard ook voor een uitstekende nazorg.

PVC ramen: Kleuren en structuren

PVC ramen zijn kleur- en vormvast. Ze lenen zich uitstekend voor zowel strak hedendaagse als klassiek landelijke woningen.
Ze zijn verkrijgbaar in een uitgebreide waaier aan kleuren en geven je huis daardoor een heel persoonlijke toets.
Je kan zelfs kiezen voor PVC ramen met een houtstructuur. Deze modellen combineren het onderhoudsgemak van PVC met de warme uitstraling van hout. Maar ook als je houdt van moderne gelakte ramen, kan je kiezen voor PVC.

Soorten ramen

PVC ramen beschikbaar voor een groot aantal verschillende vormen. Zo heeft u de keuze uit een vast raam, kiep raam of draai/kiep raam. Hierbij kunt u denken aan een vast raam, dat eigenlijk het meest eenvoudig is, maar ook aan een variant die u kunt draaien of kiepen en zo op verschillende manieren open kan zetten voor wat frisse lucht in huis. Deze ramen kunnen in elke gewenste volgorde naast elkaar in elke gewenste combinatie.

PVC ramen en het milieu

Dankzij het lage energieverbruik tijdens de productie en het feit dat PVC 100% recycleerbaar is, is het een ecologisch verantwoord product.
PVC is van nature een isolerend materiaal, te vergelijken met de warmtegeleidbaarheid van hout. Dit merk je onmiddellijk aan je energiefactuur.
PVC ramen & deuren zijn milieuvriendelijk. Ze kunnen niet roesten of verrotten en gaan daarom extra lang mee. Ze zijn opgewassen tegen weer en wind en vereisen quasi geen onderhoud.

Rolluikkasten en vliegenramen

 

Buiten het plaatsen of vervangen van uw ramen en deuren zorgen wij ook voor de nodige randafwerking. Zo maken wij voor u de rolluikkasten en vliegenramen op maat indien nodig, in de door u gewenste uitvoering.

 

Waarom kiezen voor Ramen en Deuren De Wolf?

Legeno ramen en deuren in pvc of aluminium

  Uitstekende thermische en akoestische isolatie

 

  Supereenvoudig om te onderhouden

 

  Zeer veel kleurmogelijkheden

 

  Brand- en inbraakveilig

 

  Voor elke bouwstijl de gepaste oplossing op maat

 

  Onberispelijke plaatsing en afwerking

 

  Meer dan 15 jaar ervaring

Vul onderstaande gegevens in wanneer u meer inlichtingen wenst over onze diensten of wanneer u een offerte wenst.

Wij beantwoorden uw vraag zo spoedig mogelijk of nemen zo snel mogelijk contact met u op. Al uw vertrouwelijke informatie is uitsluitend bestemd voor interne verwerking.

CAPTCHA
Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.